Ska blogga MER nu jag lovar!

Tja..... Jag vet dålig stil av mig att inte ha bloggat på länge men har faktist inte haft något vettigt om att blogga om på lovet, ni skulle bara bli utråkade om jag skrev något. Sitter och lyssnar på lite dansbands musik (nästan det bästa som finns!). Bella och Agnes kom hit idag uppskattas verkligt(!). Vi gjorde inte så mycket spelade en omgång plump (ÄNTLIGEN) det var inte igår jag gjorde det liksom. Skolan som vanligt idag och imorgon gyma med Anton imorgon också. På tal om att jag inte bloggat något heller jag gillar inte att blogga om jag inte har någon bild och jag tar inte så värst mycket bilder så..

Bild från sunedagen i 7:an


Mamma och jag

Varför säger folk att jag och mamma är lika? Det är ju inte ens i närheten!


Kanske inte bästa bilden klippte och klistrade själv^^


Conventum med Black knights. Tycker att al...

dsc05872 (MMS)

Conventum med Black knights. Tycker att alla kommer hit och tittar;-)


Poker kväll!

Tjenare vakna precis har sovit i typ 2 timmar somna nästan precis när jag kom hem. Vi hade ingen bild eller iup idag så vi slutade 11.50. Skönt men ändå jobbigt, när man väl behöver iup så har vi ingen... Aja drog iallafall och gyma med Tommy och Anton var ganska slappt idag på gymet.

Ikväll så ska jag, Anton, Linus och Skrove till Tim på poker kväll riktigt roligt det var verkligen inte igår vi "vanliga grabbar" gjorde något tillsammands. Men nu kommer Anton så ska dra hej hej..

Torsdag 16 Februari

Tjenare kom precis hem från spelar möte med u17 och från att ha köpt lite saker från contact sports som var här i Örebro. Imorgon är det fredag också vet inte riktigt vad som händer imorgon ska väl till skolan sen vet jag inte vad som händer.. På lördag vet jag inte heller vad som händer och på söndag ska jag till conventum arena och vara där med Black knights som har någonting :P hehe Men ska dra nu hej svejs 

Bild på ny investeringarna!!! :D
Axelskydd, byxor, skärp, tandskydd och handskar! Riktigt värt dick bara på 1719:-



Hemkunskap med Julle och Zarah det blev ty...

dsc05868 (MMS)

Hemkunskap med Julle och Zarah det blev typ tacos;-)


Håret

Tja, sitter just nu och lyssnar på rocka billy bandet Black knights riktigt nice musik. Ny färgat hår har jag också blev faktist riktigt nöjd med det. Tack SNÄLLA mamma för hjälpen. Har inte så mycket att göra resten av dagen, jag får väl sitta inne när det är så fint väder :-/ Om det är någon som vill hitta på något så säg gärna till! :D Några bilder från förut. 

Innan

Under 

Under

Under

Under

Efter. Själv tycker jag att resultatet blev hyfsat bra! :D



Färga håret

Morn morn, ska bara blogga lite snabbt för ska dra och färga håret!! Har precis käkat frukost, och nu ska jag gå och packa lite för ska ju som sagt dra och färga håret efter det vet jag inte vad som händer. Men bloggar nog mer senare om jag har lust och så kanske jag lägger upp bild på hur det blev :) Hej svejs

Lördag och inte bloggat på väldigt länge

Förlåt för jag inte har bloggat på länge men har inte har tid, lust eller ork. Okej, tid har jag haft men ingen lust eller ork. Men det ska förhoppningsvis bli ändring på de! Idag har jag varit hos farfar och Anita med farsan och där var också min faster Ramona och hennes ungar Felicia och Julia. Efter det drog jag och pappa hem och käkade fläskfilé, klyftpotatis och bearnaisesås (tack Anton för förslaget!) Just nu snackar jag med Agnes på skype och imorgon ska jag färga håret. Roligt roligt. Några bilder från idag och sen en bild på hårfärgen :) Inte bästa bilderna men men.. Släng gärna in en kommentar så får jag lite mer lust att blogga också :)


Ramona

Min kusin Julia och Ramona igen 

Hårfägen som jag förhoppningsvis kommer ha imorgon! :D


Fredag

Gud vad skönt att vara hemma, snackar med Anton i telefonen och ska snart gå in och duscha. Ska bli riktigt skönt! Kom precis hem från att ha varit hos Bella med Agnes, Emma, Mårten och såklart Bella. Vi hade riktigt roligt, spelade lite plump och så. Vi gick och la oss vid 1 och Mårten och Bella somnade direkt medans jag Agnes och Emma låg och snackade i mörkret till typ 3. Mysigt värre! Vi gick upp vid 11 och då hade snälla Magnus (Bellas pappa) dukat fram frukost. Efter frukosten tittade alla (föutom Bellas mamma som låg och sov eftersom hon jobbat natt) på Torkel i knipa. Vid 6 kom Ove och hämtade Agnes och mig. Så nu sitter jag som sagt här och ska väl hoppa in i duschen nu. Ikväll ska jag inte göra ett skit :/ Ganska tråkigt faktiskt så alla får ju jätte gärna vara sociala! :D 
Men duschen väntar nu herrå. Bilder kanske kommer sen från igår och idag.

Bild och fredag:D livet är på topp!:D

dsc05861 (MMS)

Bild och fredag:D livet är på topp!:D


RSS 2.0